Question: Disk Usage not Zero
0
gravatar for alyssabost
4.0 years ago by
alyssabost0
United States
alyssabost0 wrote:

Hello,

I am having a problem with my disk usage on Galaxy Main.  Even though I have permanently deleted all my datasets and histories, my disk usage never falls below 26%. Is there a problem with my account?

Thank you for your help!

Alyssa

disk usage • 1.1k views
ADD COMMENTlink modified 4.0 years ago by Dannon Baker3.7k • written 4.0 years ago by alyssabost0
0
gravatar for Dannon Baker
4.0 years ago by
Dannon Baker3.7k
United States
Dannon Baker3.7k wrote:

This can occasionally take time to update.

That said, I've gone ahead and forced a recalculation and you're correctly at 0% usage now.

ADD COMMENTlink written 4.0 years ago by Dannon Baker3.7k

Thanks so much for the recalculation! 

Back in business.

Alyssa

ADD REPLYlink written 4.0 years ago by alyssabost0
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
4.0 years ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson25k wrote:

Hi Alyssa,

Check one more time under "Shared Histories", then "Advanced Search -> status: all". This will reveal all of your histories in one view, including size and the state (in the far right column). This usually resolves any data that was missed.

If you continue to have issues, please send us your login email address for Galaxy Main and we can look into this further:
email to: galaxy-bugs@bx.psu.edu

Please do not send your password. We do not need it and you should never send it to anyone that states that they do.

Best, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 4.0 years ago by Jennifer Hillman Jackson25k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 120 users visited in the last hour