Question: fastq splitter problem
0
gravatar for kabirkhan78621
3 months ago by
kabirkhan786210 wrote:

fastq splitter is not working on paired end read for some of my file and produce output file with nothing in it but it is working properly on another file? i want to use the file in tophat. also when i tired to use tophat with option paired end as collect it do not take the file even after running fastq groomer on the file therefore ever time i have to split the file. now what to do in this regard?

fastq splitter rna-seq • 181 views
ADD COMMENTlink modified 3 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k • written 3 months ago by kabirkhan786210
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
3 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson25k wrote:

Hello,

If you are still having this problem with the splitter tool, the fastq FAQs here should help sort out the formatting problem: https://galaxyproject.org/support/#getting-inputs-right

Should the issue remain and you can reproduce it at Galaxy Main https://usegalaxy.org, a bug report from the error dataset can be sent in. Make sure the inputs and outputs are undeleted and include a link to this Biostars post in the comments.

All support FAQs: https://galaxyproject.org/support/

Thanks! Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 3 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 136 users visited in the last hour