Question: Galaxy Docker RStudio Interactive Environment not responding
0
gravatar for niras.94
9 months ago by
niras.9430
niras.9430 wrote:

Hello,

I have installed Galaxy Docker instance on my server. When I am trying to access RStudio Interactive Environment from my PC, I am getting this error after a while:

Proxy target missing

I have not met this issue on Jupyter Interactive Environment. Also, in the server I can run RStudio Interactive Environment on localhost. Have you any idea about this?

Thanks a lot,

Dimitris.

ADD COMMENTlink modified 8 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k • written 9 months ago by niras.9430
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
8 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson25k wrote:

Hello,

This is probably due to a missing dependency or some configuration issue. I'm not sure which docker galaxy version you are using, but reviewing repository owner's known issues first, then asking about the problem if it is novel, would be a good way to find help (and get the image updated, if needed).

This assumes you are running RStudio launched from inside Galaxy. Prior Q&A: https://biostar.usegalaxy.org/p/13879/

Reference install FAQ for Rstudio: https://galaxyproject.org/admin/gies/

Thanks, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink modified 8 months ago • written 8 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 85 users visited in the last hour