Question: Keep getting "This is a new dataset and not all of its data are available yet"
0
gravatar for ms5168
22 months ago by
ms51680
ms51680 wrote:

Hi there,

I am keep getting the message "This is a new dataset and not all of its data are available yet". nothing is in the queue. It happened both in FASTQ Groomer and TopHat.

Is there anything wrong with the file?

Thank you in advance,

Moti

rna-seq tophat • 1.3k views
ADD COMMENTlink modified 8 months ago by megan_overton0 • written 22 months ago by ms51680
1
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
22 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson24k wrote:

Hello,

This state is a type of staging. The database has it in a queue but it has not been sent into the cluster queue. This is due to high server load. Data in this state can be treated like any other grey dataset - it is queued and the job should be allowed to complete without deleting/restarting.

Breaking down the different "grey - queued" datasets into more types is a topic the developers are considering to help make status clearer to understand.

https://wiki.galaxyproject.org/Support#Dataset_status_and_how_jobs_execute

Thanks, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 22 months ago by Jennifer Hillman Jackson24k

Thank you for your response, Jen.

You were right, the job was successfully completed after a while. However, I have another issue. I tried to run MAP with BWA and got the following error message: An error occurred with this dataset: Fatal error: Exit code 1 () (33, "HTTP server doesn't seem to support byte ranges. Cannot resume.”).

Any idea how to fix this?

Thanks again,

Moti

ADD REPLYlink written 22 months ago by ms51680

This follow-up question was not addressed (was missed). The error was server side, not a tool problem.

For others, it is always best to start a new thread for new questions. Prior questions that add context can be linked.

ADD REPLYlink written 12 months ago by Jennifer Hillman Jackson24k
0
gravatar for megan_overton
8 months ago by
megan_overton0 wrote:

My data has still not run, its still grey. Its been a day.

I was trying to run Cuffdiff over one cuffmerge data and 2 tophat datas

Help?

ADD COMMENTlink written 8 months ago by megan_overton0
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 88 users visited in the last hour