Question: Error Using Trackster
0
gravatar for Kilaru, Varun
5.6 years ago by
Kilaru, Varun50 wrote:
Hi, Good day. I have been trying to use trackster on a file I downloaded from the NCBI GEO. However, it fails with the following error: hashMustFindVal: 'chr11' not found grep: writing output: Broken pipe This is followed by a number of lines of the same error code. I am not sure what is happening. Can you please elaborate? Thanks, Varun ________________________________ This e-mail message (including any attachments) is for the sole use of the intended recipient(s) and may contain confidential and privileged information. If the reader of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution or copying of this message (including any attachments) is strictly prohibited. If you have received this message in error, please contact the sender by reply e-mail message and destroy all copies of the original message (including attachments).
trackster • 982 views
ADD COMMENTlink modified 5.6 years ago by James Taylor470 • written 5.6 years ago by Kilaru, Varun50
0
gravatar for James Taylor
5.6 years ago by
James Taylor470
United States
James Taylor470 wrote:
What is the type of the file from GEO? Any additional information you provide will help debug this. -- James Taylor, Assistant Professor, Biology/CS, Emory University
ADD COMMENTlink written 5.6 years ago by James Taylor470
Hi Professor James Taylor, Good day. I am using a .wig file and the zipped file is attached to this email. Thanks a lot for your help in debugging this. Thanks, Varun ________________________________________ To: Kilaru, Varun Cc: galaxy-user@lists.bx.psu.edu Subject: Re: [galaxy-user] Error using Trackster What is the type of the file from GEO? Any additional information you provide will help debug this. -- James Taylor, Assistant Professor, Biology/CS, Emory University
ADD REPLYlink written 5.6 years ago by Kilaru, Varun50
Hi Professor James Taylor, Good day. Its a .wig file I downloaded from GEO. I tried to upload the zipped version to a previous mail but it is pending moderator approval. I downloaded the file from this link: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/epigenomics/19516/ and did not make any changes to the file. Thanks a lot for helping me debug this. Thanks so much, Varun ________________________________________ To: Kilaru, Varun Cc: galaxy-user@lists.bx.psu.edu Subject: Re: [galaxy-user] Error using Trackster What is the type of the file from GEO? Any additional information you provide will help debug this. -- James Taylor, Assistant Professor, Biology/CS, Emory University
ADD REPLYlink written 5.6 years ago by Kilaru, Varun50
Okay. In Galaxy, what genome build (dbkey) is selected for the dataset? -- James Taylor, Assistant Professor, Biology/CS, Emory University
ADD REPLYlink written 5.6 years ago by James Taylor470
Hi Professor James Taylor, Good day. This issue is resolved thanks to your foresight. I forgot to give a dbkey to this one dataset and hence it failed to open. Everything is working fine now. Thanks so much once again, Varun ________________________________________ To: Kilaru, Varun Cc: galaxy-user@lists.bx.psu.edu Subject: Re: [galaxy-user] Error using Trackster Okay. In Galaxy, what genome build (dbkey) is selected for the dataset? -- James Taylor, Assistant Professor, Biology/CS, Emory University
ADD REPLYlink written 5.6 years ago by Kilaru, Varun50
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 97 users visited in the last hour