Question: Slow response History panel
1
gravatar for jmfranco
21 months ago by
jmfranco10
jmfranco10 wrote:

During the last days I am getting a very slow response (5-10 minutes or longer) in the "History" panel when refreshing, sending a new job or opening a new session. I tried different browsers with similar results. However, the waiting time after sending a job (e.g. Bowtie2 with an RNA-seq sample) are reasonably good. I tried the "show structure" option in the History menu and got the following message:

"Internal Server Error Galaxy was unable to successfully complete your request An error occurred. This may be an intermittent problem due to load or other unpredictable factors, reloading the page may address the problem. The error has been logged to our team. If you want to contact us about this error, please reference the following GURU MEDITATION: #61b64f7d52ef48c194b94e408c5bdea9"

Thank you very much in advance for your interest in my question

history galaxy • 435 views
ADD COMMENTlink modified 21 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k • written 21 months ago by jmfranco10
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
21 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson25k wrote:

Hello,

The user interface of the Main public Galaxy instance at http://usegalaxy.org has been unusually slow the last few days. Our administrator is looking into it. I don't have a ticket to share, but will bookmark this for more feedback (from me or others from our team).

Thanks for the feedback and apologies for the current performance, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 21 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k

Dear Jennifer,

Thank you for your quick response. I really appreciate the Galaxy team work

ADD REPLYlink written 21 months ago by jmfranco10
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 149 users visited in the last hour