Question: Progresive Mauve not visible as tool
1
gravatar for thjkral
16 months ago by
thjkral10
thjkral10 wrote:

Hi everybody,

I fear this is a rather simple question but I cannot seem to find an answer.
I just installed progressive Mauve with my local Galaxy. At Admin > Tools and Toolshed > Manage installed tools everything looks great. However, the search function at both the main screen as the editor for workflow cannot find my newly installed tool.

I just stared working with Galaxy but realize this question may very well be fundamental knowledge. Unfortunately, I didn't encountered any solutions in the tutorials and at the World Wide Web. How do I fix this and what have I missed?

toolshed mauve galaxy • 326 views
ADD COMMENTlink modified 16 months ago by Martin Čech ♦♦ 4.2k • written 16 months ago by thjkral10
3
gravatar for Martin Čech
16 months ago by
Martin Čech ♦♦ 4.2k
United States
Martin Čech ♦♦ 4.2k wrote:

What you have installed is a package with a tool dependency not the actual tool. The tool itself is being developed here: https://github.com/galaxyproject/tools-iuc/tree/master/tools/progressivemauve and did not make it to the Main Tool Shed yet.

I pinged the tool developer to check whether he wants to publish it or not.

ADD COMMENTlink written 16 months ago by Martin Čech ♦♦ 4.2k

The Galaxy Tool author, Eric Rasche, was so kind to publish this just for you. You can install it now from here: https://toolshed.g2.bx.psu.edu/view/iuc/progressivemauve/74093fb62bdf

ADD REPLYlink written 16 months ago by Martin Čech ♦♦ 4.2k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 81 users visited in the last hour