Question: Bowtie Alignment
0
gravatar for Briancon, Nadege
7.7 years ago by
Briancon, Nadege10 wrote:
Hello, I am trying to map my Illumina reads to the mouse genome using specific Bowtie criteria. I have transformed the fastq tags into fastq Sanger as described in the tutorials. Now i am attempting to run these tags against the genome. However, it's been more than one hour now that my job has been queued but hasn't started yet. I am wondering if there is something wrong with it, or if it is usual to wait before being able to start the mapping. Thanks for your help! Nadege
alignment bowtie • 1.5k views
ADD COMMENTlink modified 7.7 years ago by Nate Coraor3.2k • written 7.7 years ago by Briancon, Nadege10
0
gravatar for Nate Coraor
7.7 years ago by
Nate Coraor3.2k
United States
Nate Coraor3.2k wrote:
Hi Nadege, It looks like the cluster that runs some of our NGS tools isn't running as many jobs as it should. I'm looking in to it and expect that your job should be running soon. --nate
ADD COMMENTlink written 7.7 years ago by Nate Coraor3.2k
Hello, The Server Error still exist for Bowtie when using the full parameter list or selecting a reference genome from my history. Hope to fix it as soon as possible. Thanks! Yinghong
ADD REPLYlink written 7.7 years ago by 古英洪10
Hi, Are you still having any problems with Bowtie? It should be working now. We do still have a problem with the reference genome selection with the setting of the full parameters, but the tool still can be run (you may have to select your genome again after the page is reloaded, which happens when you change some parameters). Let us know if you have more trouble. Regards, Kelly
ADD REPLYlink written 7.7 years ago by Kelly Vincent340
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 125 users visited in the last hour