Question: Part of history missing
0
gravatar for Suzanne Gomes
3.2 years ago by
Suzanne Gomes120
Canada
Suzanne Gomes120 wrote:

Hi,

I'm having an odd problem... I was working on galaxy, and all of a sudden when I ran a job, the history refreshed and a bunch of items from my history disappeared. Not the whole history, just some items from the top (most recent). Additionally, some of the remaining history items no longer show a history number (ie instead of ##: job name, it just looks like : job name). The missing files weren't deleted, as they don't show up if I include deleted files. I can't quite remember what the size of my history was before the files disappeared, but I'm pretty sure it hasn't decreased. 

I tried closing the window and then re-opened it the next day, and refreshed my history, but it hadn't fixed itself.

Any ideas what's going on?

Thanks

Suzanne

 

galaxy • 809 views
ADD COMMENTlink modified 3.2 years ago • written 3.2 years ago by Suzanne Gomes120
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
3.2 years ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson24k wrote:

Hello,

Are you on the Main public instance at http://usegalaxy.org? What browser are you using (Chrome, Firefox, etc.). MacOS or PC? 

If on Main, please try clicking on the upper left "Galaxy" icon to refresh your whole session and see if that helps. You can also look in "Saved Histories" to see if perhaps you switched histories by accident.

Let us know, and we can troubleshoot from there, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 3.2 years ago by Jennifer Hillman Jackson24k
0
gravatar for Suzanne Gomes
3.2 years ago by
Suzanne Gomes120
Canada
Suzanne Gomes120 wrote:

Hi Jennifer,

Yes, I'm on the main public instance right now. I am using chrome, but I tried firefox as well and the problem persists. 

Refreshing the session didn't work, and it's not in another history either.

 

 

ADD COMMENTlink written 3.2 years ago by Suzanne Gomes120

Suzanne, Thanks for checking. We'd like to look closer to examine for any known or new issues. I think I have your account email for Main somewhere, but could you email it to the bugs mailing list and include a link to this Biostar thread? Thanks! Jen

ADD REPLYlink written 3.2 years ago by Jennifer Hillman Jackson24k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 106 users visited in the last hour