Question: After Copy Of Galaxy Not Starting
0
gravatar for Andreas Kuntzagk
8.8 years ago by
Andreas Kuntzagk130 wrote:
Hi, to run a second copy of local galaxy I just copied the whole directory (cp -ra <old_dir> <new_dir>) I then just edited the universe_wsgi.ini to use a different port. Now when I start run.sh in <new_dir> I get following error: galaxy.jobs INFO 2009-09-24 13:03:27,136 job stopper started Traceback (most recent call last): File "./scripts/paster.py", line 27, in <module> command.run() File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteScript-1.3.6-py2.5.egg/paste/scr ipt/command.py", line 78, in run File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteScript-1.3.6-py2.5.egg/paste/scr ipt/command.py", line 117, in invoke File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteScript-1.3.6-py2.5.egg/paste/scr ipt/command.py", line 212, in run File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteScript-1.3.6-py2.5.egg/paste/scr ipt/serve.py", line 227, in command File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteScript-1.3.6-py2.5.egg/paste/scr ipt/serve.py", line 250, in loadapp File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteDeploy-1.3.1-py2.5.egg/paste/dep loy/loadwsgi.py", line 193, in loadapp File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteDeploy-1.3.1-py2.5.egg/paste/dep loy/loadwsgi.py", line 214, in loadobj File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteDeploy-1.3.1-py2.5.egg/paste/dep loy/loadwsgi.py", line 606, in create File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteDeploy-1.3.1-py2.5.egg/paste/dep loy/loadwsgi.py", line 99, in invoke File "<new_dir>/eggs/py2.5-noplatform/PasteDeploy-1.3.1-py2.5.egg/paste/dep loy/util/fixtypeerror.py", line 57, in fix_call File "<old_dir>/lib/galaxy/web/buildapp.py", line 68, in app_factory File "<old_dir>/lib/galaxy/web/buildapp.py", line 38, in add_controllers File "<new_dir>/lib/galaxy/web/controllers/page.py", line 9, in <module> class PageListGrid( grids.Grid ): NameError: name 'grids' is not defined As you may notice there are some files in the stacktrace from old_dir. Even more confusing is, that I renamed <old_dir> in the meantime. So these files are nonexistant. Where are these pathes hardcoded? regards, Andreas
galaxy • 711 views
ADD COMMENTlink modified 8.8 years ago • written 8.8 years ago by Andreas Kuntzagk130
0
gravatar for Andreas Kuntzagk
8.8 years ago by
Andreas Kuntzagk130 wrote:
Hi, I found that some of our local tools hardcoded paths. Do find out if this caused the problems further testing is needed. Please disregard this bug report until I can confirm the bug still exists. regards, Andreas
ADD COMMENTlink written 8.8 years ago by Andreas Kuntzagk130
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 78 users visited in the last hour