Question: BWA-MEM Tool not recognizing fastq inputs
0
gravatar for sastaniforth1
13 months ago by
sastaniforth10 wrote:

I am attempting to use the NGS mapping tool BWA-mem. I have uploaded my reference genome, in addition to my first and second files in fastqsanger format. When I click the drop down menu to select both the first and second set of reads, only my second file is coming up in the drop down menu. I have attempted to delete and re-upload the first file multiple times and nothing seems to be helping. When I manually type in the field name it says it cannot find the file. Does anyone have any suggestions as to why this is happening?

ADD COMMENTlink modified 13 months ago by Jennifer Hillman Jackson23k • written 13 months ago by sastaniforth10
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
13 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson23k wrote:

Hello,

It may be that the .fastqsanger database assignment was not made for the tool-form missing dataset?

The link below shows how to assign database to datasets for tools to recognized inputs. The section immediately below has help for confirming that the data is in fact in .fastqsanger format before assigning this directly (otherwise use the FastQ Groomer tool to adjust quality scores):

https://wiki.galaxyproject.org/Support#Tool_doesn.27t_recognize_dataset

Best, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 13 months ago by Jennifer Hillman Jackson23k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 90 users visited in the last hour