User: carlos

gravatar for carlos
carlos10
Reputation:
10
Status:
New User
Location:
United States
Last seen:
1 day, 19 hours ago
Joined:
2 years, 7 months ago
Email:
c*****@carotech.com

Posts by carlos

<prev • 13 results • page 1 of 2 • next >
0
votes
2
answers
43
views
2
answers
Comment: C: Data managers are not installing correctly
... Jen, Thanks again for the feedback provided and possible solution. However, we are still unable to install the data managers. Once the current runs are completed, I'll perform the update as suggested, but I did install a plain Galaxy instance v. 16.07 on another machine and I was able to install t ...
written 1 day ago by carlos10
0
votes
2
answers
43
views
2
answers
Answer: A: Data managers are not installing correctly
... Hi Jen, Thanks for the detailed response. Here is some update since the initial posting: - No, DMs are not yet installed - Yes, i was / am able to install other tools w/out problems - Yes, Conda is enabled for dependency resolution and works perfectly - I also think it's an configuration issu ...
written 5 days ago by carlos10
2
votes
2
answers
43
views
2
answers
Data managers are not installing correctly
... Hi everyone, I'm trying to install some data managers, but the ones I attempted to install are not completing. The status shows the message stating "Setting tool versions" for over 4 hours. [https://www.dropbox.com/s/5j34fym5eecbtmr/2017-08-10_21-12-12.jpg?dl=0][1] When I try to deactivate or de ...
tools data managers toolshed written 6 days ago by carlos10
0
votes
2
answers
66
views
2
answers
Answer: A: Running Galaxy on a 64 CPU Core, 512 Gig RAM Server
... Davon, thanks for the information provided. Yes, I guess we'll try again to use SLURM on the cluster, but we did encounter many issues when we tried in the past. Would you have a good reference guide that I can use? On the cluster we are running Centos 7.3. Meanwhile, I'll see if I can tweak ...
written 7 days ago by carlos10
3
votes
2
answers
66
views
2
answers
Running Galaxy on a 64 CPU Core, 512 Gig RAM Server
... Hi Everyone, we just setup a new dedicated Galaxy server that has 64 CPU Cores and 512 Gigs of RAM. We were hoping to decrease the run time for our pipelines, but we don't seem to notice any major difference from a former server with 4 CPU cores and 64 Gigs of RAM that was running Galaxy as well. ...
resource utilization galaxy written 7 days ago by carlos10
0
votes
3
answers
189
views
3
answers
Answer: A: Blank Workflow page when trying to run it
... Ok, i have an update. When forcing a specific workflow to run I get something logged in the paster.log file that seems to be a tool conflict. This is in response to Jen's message about recently updated tools. Do you think this is is what causing the blank page behavior? Action: run specific work ...
written 7 months ago by carlos10
0
votes
3
answers
189
views
3
answers
Answer: A: Blank Workflow page when trying to run it
... Nate, thanks for getting back on this (still unresolved) issue. I did not get a notification via email. Anyhow, this problem with the blank page shows in all workflows. As I mentioned, it was working well and then suddenly the ability to run was no longer possible. On the logs I do not see any ...
written 7 months ago by carlos10
1
vote
3
answers
189
views
3
answers
(Closed) Blank Workflow page when trying to run it
... When trying to run previously saved workflows in a private instance of Galaxy, we get a blank page. This function was working until recently, but suddently it stopped working. We have rebooted the server, started the service as normal and all works well, except the worflows. We get a blank page ...
galaxy workflow error written 8 months ago by carlos10
0
votes
1
answer
674
views
1
answer
Tools Installation Status "stuck" at cloning
... Everyone, I am trying to install some tools on a brand new local Galaxy instance, but for some tools only show a status  of cloning and nothing else happens (see screen capture on URL below).  Is there any suggestion on how to troubleshoot such failed installs? I've performed other installations t ...
toolshed written 2.4 years ago by carlos10 • updated 2.4 years ago by Martin Čech ♦♦ 4.0k
0
votes
4
answers
1.2k
views
4
answers
Answer: A: cufflinks-job submission failed
... Is there a link to know when the next release will be available?  We are still waiting to resolve our local Cufflinks issue.    Thank  you.   CL ...
written 2.4 years ago by carlos10

Latest awards to carlos

No awards yet. Soon to come :-)

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 127 users visited in the last hour