Question: Very Slow Server
0
gravatar for Politz, Samuel M.
4.6 years ago by
Politz, Samuel M.70 wrote:
Hello, for the last week or so the main Galaxy server has not completed any of my jobs. These were jobs that were successfully queued, but I deleted them after 48 hours passed without completion. I started a job last night (BEDtools BedGraph of genome coverage on a BAM file). This morning I got an error message, something to the effect that my account was having difficulty receiving updates from the Galaxy server. I am not sure this latest message had anything to do with the previous delays, but the current job is still queued up. Over the past month or two, the Galaxy server has been slow to complete jobs at times, but never more than a few hours, or at most, overnight. I wonder if the current problem is a symptom of increased use of the server, or if something is wrong with my particular usage. Either way, it is currently preventing me from getting any analysis done on the server. Best regards, Sam Politz
bedtools • 1.4k views
ADD COMMENTlink modified 4.6 years ago by Jennifer Hillman Jackson24k • written 4.6 years ago by Politz, Samuel M.70
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
4.6 years ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson24k wrote:
Hello, The public Main Galaxy has been very slow recently, but you should being seeing performance improvement by now. Allow jobs to run for the best results. http://wiki.galaxyproject.org/Support#Dataset_status_and_how_jobs_exec ute Our apologies for the inconvenience, Jen Galaxy team -- Jennifer Hillman-Jackson Galaxy Support and Training http://galaxyproject.org
ADD COMMENTlink written 4.6 years ago by Jennifer Hillman Jackson24k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 65 users visited in the last hour