Question: UCSC Genome Browser not loading VCF files
0
gravatar for ajimenez
7 months ago by
ajimenez0
ajimenez0 wrote:

Since 23 Feb I cannot view my VCF files on the UCSC Genome Browser. When I click on the Main link the browser opens, but the user track just shows the address of the link (http...) and not the variants. This problem only happens when I try to load my previous VCF files (1-3 weeks old). The files themselves are fine, since they can be displayed properly when I use them out of Galaxy.

ADD COMMENTlink modified 5 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k • written 7 months ago by ajimenez0

Hi - I am doing some testing. More feedback soon and thanks for reporting the problem. Jen, Galaxy team

ADD REPLYlink written 7 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k

Today I have checked the VCF files again and one of them (produced with snpEff) has worked fine after been reloaded by the browser. The other two VCF files (produced with Varscan and Freebayes) still do not work and just show the link (http...).

ADD REPLYlink written 7 months ago by ajimenez0
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
5 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson25k wrote:

Hello,

The issues with VCF display in a couple of external applications have been ticketed as problems. These include UCSC, IOBIO, and a local IGV. The workaround, for now, is to download the VCF data with display problems and load them directly into the external applications.

Thanks for reporting the problem! Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 5 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 147 users visited in the last hour