Question: queued for trinity tool
1
gravatar for jomocue
13 months ago by
jomocue10
jomocue10 wrote:

Hi everybody,

I am trying to execute a RNA-Seq analysis using Trinity tool but the job is queued for several days, any solution?

Thanks in advance

ADD COMMENTlink modified 13 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k • written 13 months ago by jomocue10

The Trinity queue can take a few days to start up.

I am also running a test run and contacting our admin to see if there is a problem server-side.

Thanks for reporting the issue and we'll have more feedback soon. If your jobs did startup/finish by now, please let us know.

Thanks, Jen, Galaxy team

ADD REPLYlink written 13 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k

The delay is server side. For now, please leave queued jobs queued as these are expected to start up first. Our team will post again when the issue is resolved.

ADD REPLYlink written 13 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k

The queue is full but processing jobs in the order of submission. More feedback again once fully resolved.

ADD REPLYlink written 13 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
13 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson25k wrote:

Hello,

Trinity is back up and running jobs.

If you have a job that has been gray (queued) for several days, and it still is now, it may need to be rerun. We are expecting "none to a very few" of these cases.

If a newly launched job started today is gray (queued), that is normal. Do not delete/rerun or you will lose your place in the queue. The job will execute when there is a processing node free on the server.

Thanks to all who reported the problem. We appreciate your patience during the configuration fix.

Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 13 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k

Hello Galaxy team, I uploaded my 24 datasets on 27-04-2018 and started the de-novo assembly. All the files (22) except the two, are still in the queue and waiting for the running.

Is it normal that the jobs such a long time to run? Or there might went something wrong from my side or in the server?

Could you please advise/comment, why it is so.

ADD REPLYlink written 4 months ago by tcf.hcdg0
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 92 users visited in the last hour