Question: LefSe problems with data format tool
1
gravatar for silviap
5 months ago by
silviap10
silviap10 wrote:

Hi. I am trying to use Lefse format data tool and I keep getting an error message, even with data files that worked before. Is anyone having problems also????? Thanks

software error • 176 views
ADD COMMENTlink modified 5 months ago by Jennifer Hillman Jackson23k • written 5 months ago by silviap10
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
5 months ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson23k wrote:

Hello,

There were some problems with the Main Galaxy server at http://usegalaxy.org last week then again over the weekend. These are now resolved. Details: https://biostar.usegalaxy.org/p/23886/

Please rerun your job and if you have problems, double check the inputs as described in the "Troubleshooting" section of the linked post above. This includes moving to the latest tool version (if not already in use, LefSe was recently updated at Galaxy Main and prior versions may be problematic).

If you cannot determine the problem using the latest tool version, a bug report can be sent in and we can help. If there is a history that has the successful prior runs in it, that can be included in the bug report comments as a shared history link for comparison. Should there be some problem with the tool, characterizing and fixing it is important to us. Please make sure that any histories send in for review have the input and output dataset(s) left undeleted.

Thanks for reporting the issue, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 5 months ago by Jennifer Hillman Jackson23k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 93 users visited in the last hour