Question: (Closed) Error with setting metadata
0
gravatar for r.naylor
20 months ago by
r.naylor0
r.naylor0 wrote:

Hi,

I recently setup a TopHat alignment of my RNA-seq data, but when I use Cufflinks on this data the history items just stay grey boxed with an exclamation mark in the top left. I left it for 5 days, but it still didn't process.

I went back and had a look at the accepted alignment TopHat results and they say;

"An error occurred setting the metadata for this dataset. Set it manually or retry auto-detection".

But when I do retry to autodetect on these datasets thefollowing response is give;

"This dataset is currently being used as input or output. You cannot change metadata until the jobs have completed or you have canceled them."

In conclusion, I don't know what to do with this data now? How do I solve the error with the metadata so as I can run Cufflinks?

Thanks Richard

rna-seq bam • 641 views
ADD COMMENTlink written 20 months ago by r.naylor0

Hello r.naylor!

Questions similar to yours can already be found at:

We have closed your question to allow us to keep similar content in the same thread.

If you disagree with this please tell us why in a reply below. We'll be happy to talk about it.

Cheers!

PS: Since the question was posted in the other thread and answered, let's close this one out.
ADD REPLYlink written 20 months ago by Jennifer Hillman Jackson25k
Please log in to add an answer.
The thread is closed. No new answers may be added.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 97 users visited in the last hour