Question: Jobs suddenly return empty error messages on my local installation
0
gravatar for alepfu
23 months ago by
alepfu10
alepfu10 wrote:

Hi, I'm working on a local galaxy installation and suddenly every job is ending in an error, even trivial stuff like uploading a small dataset (which also has worked before). The error message displayed in the history is:

    tool error
    An error occurred with this dataset

when I click on "View or report this error" it says:

    Dataset generation errors

    Dataset 13: E25_2.fq

    Tool execution did not generate any error messages.

What is the problem here, where do I get more Information, log files, etc.?

software error galaxy • 561 views
ADD COMMENTlink written 23 months ago by alepfu10
2

Hi

The log files might be anywhere...this depens on how your Galaxy server has been started. Contact the person who is administarting your installation.

And just as a random guess: something is wrong with your database. Is your Galaxy installation using SQLite?

Regards, Hans-Rudolf

 

 

ADD REPLYlink written 23 months ago by Hotz, Hans-Rudolf1.7k

It's using a PostgreSQL database.

ADD REPLYlink written 23 months ago by alepfu10

Apparently the problem had something to do with our PostgreSQL setup.

ADD REPLYlink written 22 months ago by alepfu10

I am glad to hear, you could identify the problem. Do you mind sharing the solution, so others who might run into similar issues will be able to profit/learn.

 

Regards, Hans-Rudolf

ADD REPLYlink written 22 months ago by Hotz, Hans-Rudolf1.7k
1

The database server is running on a different machine, that day we had some downtimes, followed by some maintenance work, which must have caused the problem.

ADD REPLYlink written 22 months ago by alepfu10
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 89 users visited in the last hour