Question: Error in exporting work flow with galaxy
0
gravatar for dr.ks.iitkgp
2.6 years ago by
Belgium
dr.ks.iitkgp0 wrote:

I created a workflow with samtools and vcffilter in galaxy. When I tried to export the work flow to svg format. The following error appeared -

XML Parsing Error: no element found
Location: https://usegalaxy.org/workflow/gen_image?id=b52561ed53c305db
Line Number 1, Column 1:

Consequently, I was not able to get my exported file. Please help me, that how can I export my workflow to svg and overcome this error. Thanks.

 

ngs • 646 views
ADD COMMENTlink modified 2.6 years ago by Dannon Baker3.7k • written 2.6 years ago by dr.ks.iitkgp0
1
gravatar for Dannon Baker
2.6 years ago by
Dannon Baker3.7k
United States
Dannon Baker3.7k wrote:

This was a bug I fixed somewhat recently and the error should be resolved with the next usegalaxy.org server update, which will be on or before next Monday.

ADD COMMENTlink written 2.6 years ago by Dannon Baker3.7k
0
gravatar for Jennifer Hillman Jackson
2.6 years ago by
United States
Jennifer Hillman Jackson25k wrote:

Hello,

Would you like to share the workflow with galaxy-bugs@lists.galaxyproject.org? We can take a look and see if this can be replicated. Share the workflow, copy the link, and paste it into an email along with a link to this biostars post.

Share

If this analysis was not performed at http://usegalaxy.org (Galaxy Main), can this be replicated there? This will give some clues about where the issue is and how to solve it. If a local or cloud, please reply with some details about the server set-up along with the replication test results for Main.

Thanks, Jen, Galaxy team

ADD COMMENTlink written 2.6 years ago by Jennifer Hillman Jackson25k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 120 users visited in the last hour