Question: Galaxy API: Tool build data missing html for input fields
2
gravatar for ivar.grytten
2.3 years ago by
ivar.grytten50
Norway
ivar.grytten50 wrote:

Hello,

I noticed the following when using the api for getting tool info

/api/tool/{tool-id}/build

If you run this in a browser window where are already signed into Galaxy, you get the full html for input select dataset fields, e.g. opening the following in a browser window:

https://usegalaxy.org/api/tools/Convert%20characters1/build/?key={replace with your api key}&history_id={replace with a history id}

If you go the the above url in a browser where you are not signed in, the data returned does not contain the html for input select fields that are supposed to contain a list of datasets.

This does not seem to be because of authentication failure, since if you skip the key parameter in a browser where you are not already signed in, you get the correct error message.

Is this a bug, or am I missing something? Are there other parameters that are automatically set if you are signed in, and that should be sent in the request?

(Note: It may be hard to find the html field in the returned json by eye, and see that it is empty, but a quick look at the length of the response should make you aware that there is a difference in what is returned)

tool api • 593 views
ADD COMMENTlink modified 2.3 years ago • written 2.3 years ago by ivar.grytten50
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 77 users visited in the last hour