Question: FASTQC not entering the running phase
0
gravatar for ruchka135
2.9 years ago by
ruchka1350
Germany
ruchka1350 wrote:

Hello, can somebody help/explain something to me? I've been trying to get galaxy to preform a FastQC function on my FastQ Groomer data, but it just doesn't go past the waiting stage! After a while it just puts up an error, that says, that if the problem presists, to contact admin. How can I contact the admin?

Does anybody else has this problem? Can anybody give me a solution for it? 

 

The error in question:

"An error occurred while getting updates from the server. Please contact a Galaxy administrator if the problem persists."

main metadata states jobs • 770 views
ADD COMMENTlink modified 2.9 years ago by Jennifer Hillman Jackson23k • written 2.9 years ago by ruchka1350

Where are you running/using Galaxy? - Jen, Galaxy team

ADD REPLYlink written 2.9 years ago by Jennifer Hillman Jackson23k

I am using my laptop - HP Pavillion G6 (4GB RAM, i5 Intel Procesor), it is two years old!

ADD REPLYlink written 2.9 years ago by ruchka1350

Are you using the Galaxy at usegalaxy.org or are you running your own Galaxy on your laptop?

ADD REPLYlink written 2.9 years ago by Martin Čech ♦♦ 4.3k

I am using usegalaxy.org

ADD REPLYlink written 2.9 years ago by ruchka1350

Is your account activated? Have you tried refreshing your history? How many jobs do you have running? Did you run at least one succesful job on usegalaxy.org?

ADD REPLYlink written 2.9 years ago by Martin Čech ♦♦ 4.3k

Yes I have logged in and have tried refreshing my history multiple times! I have three FASTQC jobs running (waiting more precise). I have ran over 100 successful jobs - http://i.imgur.com/1kaI82K.png

 

How can I contact galaxy admin team?

ADD REPLYlink written 2.9 years ago by ruchka1350

Hi - both Martin and are part of the core team and can help.

Please send the email for your account to <galaxy-bugs at bx dot psu dot edu>. The list is private to our internal team. Include the link to this Biostars post please. You do not need to send your password (to us or anyone else that may ask).

Thanks, Jen, Galaxy team

ADD REPLYlink written 2.9 years ago by Jennifer Hillman Jackson23k
2
gravatar for Martin Čech
2.9 years ago by
Martin Čech ♦♦ 4.3k
United States
Martin Čech ♦♦ 4.3k wrote:

Solved via the mentioned buglist. The input datasets for the fastqc tool did not have metadata set properly due to a resolved error on the Galaxy side.

ADD COMMENTlink modified 2.9 years ago • written 2.9 years ago by Martin Čech ♦♦ 4.3k
Please log in to add an answer.

Help
Access

Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.
Powered by Biostar version 16.09
Traffic: 87 users visited in the last hour